Uhelna - Recenze Restaurace


Znáte to, chcete vyrazit někam na oficiálnější večeři, ať již obchodní večeři nebo třeba poznat rodiče Vaší drahé polovičky a potřebujete nějakou lepší restauraci. My slyšeli dobré o restauraci Uhelna a tak jsme se tam vydali.

Lokace a Dostupnost:
Adresa restaurace:
Dostupnost MHD je dobrá až velmi dobrá pokud Vám nevadí chvilka chůze od metra. Restaurace je kousek od tramvajové zastávky asi 5 minut chůze od OC Nový Smíchov (kde můžete parkovat až 3 hodiny zdarma) což je současně i zastávka metra B Anděl.

Prostředí:
Restaurace je velmi prostorná, nekuřácká s mnoha místy na sezení. Otevřenost, konstituce míst a osvětlení však nenabízí příliš intimní atmosféru. Naleznete zde i zvláštnost, že si můžete sednout k oknu, které hledí přímo do kuchyně, takže se můžete dívat kuchaři přímo pod ruce, když Váš pokrm připravuje.
Výzdoba a decor je minimalistický ale příjemný.
7 z 10

Personál:
Personál ochotný, dobře upravený, příjemný a všímavý.
8 z 10

Cenová relace:
Ceny se pohybují ve střední třídě od 160 Kč do 230 Kč a jedná se převážně o steaky. Ceny pití jsou stejné, průměrné, jako je v takových to restauracích po Praze běžné.

Pokrm:
Dali jsme si mimo jiné grilovaný steak z čerstvého tuňáka na rozmarýnu s wasabi kaší, který byl lehce chuťově nadprůměrný a příjemný. Druhý pokr jsme ochutnali kuřecí prso s americkými bramborami a grilovanou zeleninou kterému nebylo co vytknout
8 z 10

Celkové hodnocení:
Podle popisu na stránkách stále ještě nabízejí bezlepkové pokrmy. Určitě ale doporučujeme, a máme i pocit, že je to tak napsané na jídelním lístku, že je lepší se pro jistotu optat na bezlepkovou variantu při objednávání.
Pokud se tedy chcete najíst "lépe" a nevadí Vám ta koruna navíc, tak určitě uhelnu doporučujeme.

Za nás tato restaurace dostává 8 z 10

★★★★★★☆☆

Komentáře