Tom's Burger - Recenze Restaurace


Tuto restauraci jsme našli na internetu mezi restauracemi nabízející bezlepkové varianty burgerů a povedlo se nám pro ní sehnat na slevovém portálu dokonce i voucher.

Na webových stránkách v sekci „O nás“ má restaurace Tom’s Burger napsáno toto:
„Samozřejmě, burgery jsou naše specialita, ale rozhodně stojí za to se zmínit i o dalších možnostech.
Smažené cibulové kroužky obalované v pivním těstíčku, křupavé kuřecí stripsy, domácí salát Coleslaw nebo sladká tečka v podobě smažené tortilly plněné banánem.“

Ostatní pochoutky jsme sice neochutnali, hlavně proto, že nebyli bezlepkové, ale menu, na které jsme šli, bylo na burger s dezertem Churros (lepkový), takže to nebylo přímo bezlepkové menu, ale v nabídce mají napsanou možnost volby bezlepkové varianty burgeru, kterou jsme si vybrali.

Lokace a Dostupnost:

Adresa restaurace: Anny Letenské 916/16, 120 00  Praha 2
Dostupnost MHD je velmi dobrá. Kousek od zastávky metra Muzeum a zastávky Italská tramvaje číslo 11.
Autem to ani nezkoušejte. Celá oblast je modrá zóna, a pokud tu nemáte parkovací kartu, tak akorát riskujete pokutu, případně odtažení. 

Prostředí:

Prostory jsou … trochu zvláštnější. Spíše se jedná o mix stylů s lehce bláznivým mexickým nádechem.


Personál:

Byl sice příjemný a vstřícný, ale v obsluze panoval chaos i přes ne plnou restauraci a velmi dlouho jsme čekali, než k nám někdo přijde pro objednání například pití, potom co jsme měli již dopito. To samé platilo při čekání na dezert. Čekali jsme a čekali a už už jsem se zvedali abychom zaplatili (u baru) a odešli. Za obsluhu mají tedy u nás opravdu jen 3 z 10.

Cenová relace:

Tato restaurace spadá cenově spíše do nižší třídy. Burgery jsou levné, ale chuťově spíše nadprůměrnější oproti své ceně, což je velké plus. Dva lidé se zde i s pitím nají za 400,- CZK. Pokud máte voucher, tak to máte i s dezertem v ceně.

Pokrm:

Burger byl dobrý, sice jsme si nebyli stoprocentně jistí, zda-li zvládnou nepomíchat lepkový a bezlepkový, jelikož se zdálo, že v obsluze panuje lehce panika a zmatek (a to zrovna v tu dobu byla restaurace zaplněná z ¼), ale jelikož nenastala žádná reakce, tak burger opravdu bezlepkový byl. Nicméně omáčka, která byla použitá, sice byla chutná, ale burger stihla relativně „rozblemcat“ což ve finále kazilo celkový dojem. Nutno říct, že porce to byla opravdu obří a nechat si místo ještě na Churros dezert opravdu už moc nešlo. Ten ale prý byl opravdu dobrý. Hranolky byly lehce mastnější a slanější, ale stále to ještě bylo chutné. Za jídlo u nás mají 8 z 10.

Celkové hodnocení:

Restauraci jsme našli opět díky internetu a voucheru. Tato restaurace na nás zanechala průměrný dojem, ale příliš nás o návratu nepřesvědčila.
Pokud by Vás tato restaurace zaujala, tak více o ní naleznete na jejich webových stránkách:

Za nás tato restaurace dostává 6 z 10

★★★★★★☆☆☆☆

Komentáře